Hier gaan we dan..

Ik zit er al een tijd mee in mn hoofd. Een kleine 20 jaar na mn eerste website gepruts en blogs heb ik zin gekregen om er weer mee te beginnen. Een plek om mijn gedachten kwijt te kunnen, en meer specifiek de bedenkingen, twijfels en vragen maar ook de kleine hoera momentjes en overwinningen die bij de sportieve kant van mijn leven horen.

Motivatiemijmeringen, trainingsperikelen, gadgetbesprekingen, internet research etc.

Een plek voor gedachtes die anders snel vervagen. Voor mezelf om zaken helderder te krijgen of later terug te vinden. Voor anderen om mee te volgen, feedback te geven of er motivatie uit te putten.

We zien wel. Eerst wat content maken voor ik het aan de grote klok hang 😉 ik ken mezelf…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *