Hulde aan E

Bedankt E,

Elke maandag, woensdag en vrijdagochtend sta jij paraat. Nog voor 6 uur heb jij de deur open gedaan, het licht aangestoken en de waterkwaliteit gecontroleerd. Allemaal zodat de ochtendzwemmers hun ding kunnen doen en jij met een reddend oog toezicht kan houden. Drie jaar geleden ontstond een allegaartje van gekke sporters. Zo vroeg gaan zwemmen… Iedereen met zijn eigen doel. Sommigen volharden, anderen zijn afgehaakt en af en toe kwam er een nieuw gezicht bij. Met wisselende motivatie, regelmaat en aanwezigheid springen we om 6 in het water.

Na een weekje rust stond er vandaag een rustige training op het programma, 1700m met vooral rustige 100 meters. Daar heb ik geen uur voor nodig, dus ik kon 1x snoozen. 6u10 stapte ik binnen en zag een rimpelloos zwembad, geen gespetter of geplons, niemand in het water… alleen jij, in de weer met de technische installatie, afgelopen zondag moest het bad dicht vanwege een storing in de pompen en het chloorsysteem, en nu was het maar zozo in orde, maar toch konden we zwemmen. Jij was weer vroeg aan de slag gegaan, alleen lieten wij het nu afweten.. Eventjes had ik een privé sessie, maar gelukkig sprong W iets later ook nog in het bad. Toch al met 2… (van de 15). Je moet het maar doen. Zeker nu de off season duidelijk is begonnen…

Bedankt E!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *