Soms zit het niet mee…

Ondanks het super gevoel na de kermisloop is het de voorbije 2 weken wat mis gelopen. Soms zit het gewoon niet mee…

De kermisloop had blijkbaar toch wel z’n impact op m’n lichaam, dat in combinatie met te weinig en slechte slaap zorgde ervoor dat ik 3 workouts heb geskipt. Vorige week nog wel netjes de geplande lactaattest afgewerkt, maar de rest van de week liep niet zoals gepland, familie, werk, … even andere zaken die de prioriteit kregen. En weer 4 dagen niet gesport. Daar zijn de gevreesde rode vakjes weer…

Zondag wel met A en T de Oesterdam gaan fietsen, maar dat voelde als een totale off day. Heel de tijd de indruk dat ik met 2 platte banden aan het fietsen was, m’n benen liepen vol en ben in het wiel van T gelukkig nog thuisgeraakt.

Pffff…

Toch iets gek. Een paar dagen niet gesport en ik heb al meteen het gevoel dat ik slecht bezig ben, de motivatie zakt weg en ik word lastig op mezelf. Kom op Stoffel, herpak je! Loopkleren aan en naar buiten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *