Antwerp Orienteering Series 1 – Brederode

Gisteravond is het 2022 seizoen van de Antwerp Orienteering Series van start gegaan. Leuk en laagdrempelig concept: 1x per maand kan je op een donderdagavond in Antwerpen meedoen met een city sprint. Wil je gewoon kennis maken met orienteering, je skills verbeteren of gewoon kei hard knallen en voor de winst gaan? Kan allemaal ☺️

Ik had er erg veel zin in en voelde me goed in form. Dus ik ging voor een goeie tijd. Als ‘opwarming’ eerst de korte omloop gedaan met de GoPro op m’n borst, en nadien nog de lange omloop.

Resultaat? Korte omloop: 4e van 16, lange omloop: 5e van 26. Dat is mooi! Een paar foutjes gemaakt waardoor ik tijd verloor, maar op de loo-stukken toch steeds om en bij de 4’00/km kunnen aanhouden. Ging goed!

Op de doma (digital orienteering map archive) van de club kan je mijn kaarten en de gelopen routes terugvinden. Het leuke van de analyse achteraf is dat je goed kan kijken waar het beter kan. Zo heb ik op 1 punt toch duidelijk de verkeerde route gekozen. 37 seconden ben ik hier kwijtgeraakt!

Alleszins super leuk. Wil je ook eens meedoen? Check dan de kalender. Meer info op https://www.antwerporienteers.be/ en de Facebook pagina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *